• Vis her
  499,00 kr 599,00 kr
  Udsalg!

  PL 50 fra SoundMAGIC er det sidste nye flagskib indenfor in-ear høretelfoner. PL50 har en professionel lydkvalitet grundet sine Balanced Armature drivere der klart forbedrer lyden og gør den varm og blød. Leveres med 4 sæt silikone propper, 3 sæt skumpropper, samt 2 ørekroge så de passer til alle ørestørrelser.

  499,00 kr 599,00 kr
 • Vis her
  3 995,00 kr

  Ny Firestone Audio klasse A hovedtelefonforstærker med indbygget DAC i et lækkert slankt design.

  3 995,00 kr
 • Vis her
  349,00 kr

  SoundMAGIC E10 In-Ear Sound Isolating Earphones. E10 leverer en fantastisk powerful bass og samtidig en klarhed og detaljerigdom i lydbilledet der sjældent er set i denne prisklasse. Den er konstrueret så den passer perfekt i øret og kan bæres med kablet både over øret og hængende.

  349,00 kr
 • Vis her
  3 695,00 kr

  Shure SRH1840 High-End reference hovedtelefon specielt udviklet til krævende professionelle lydfolk og kræsne audiophile entusiaster der går efter den rene åbne referencelyds oplevelse.  Designet er let og enkelt og lyden er på een gang både detaljerig i diskanten og fyldig i bassen.

  3 695,00 kr
 • Du får med T50p lydoplevelser i den absolutte topklasse. Med Tesla transformatorer og specifikationer i den højeste skala er du garanteret audio ud over det sædvanlige En fantastisk hovedtelefon i højeste kvalitet til de kræsne ører

  1 245,00 kr
 • Vis her
  699,00 kr 799,00 kr
  Udsalg!

  NYHED ! Noontec Zoro Bluetooth HiFi Headphone med mikrofon - en fantastisk trådløs lydoplevelse i et smuk design. Op til 1000 timers standby og 20 timers spilletid  

  699,00 kr 799,00 kr
 • Vis her
  349,00 kr

  SoundMAGIC EH11 Half In-Ear Sound Isolating Earphones. EH11 er gentagende gange valgt som markedets bedste Half in-ear til sport og løb ved kvalitet i forhold til prisen. EH11 skaber en bred og dynamisk lydgengivelse.

  349,00 kr
 • Bluedio B Stereo Bluetooth headset med FM radio og afspilning af musik fra Micro-SD kort.  

HiFi hovedtelefoner, in-ear høretelefoner og headsets

Vi tilbyder kvalitets høretelefoner i alle afskygninger

Og selv når det drejer sig om vore allermest pris billige høretelefoner, kan vi stå inde for niveauet. Det er HØJT – på flere måder.

Sortimentet omfatter blandt andet topmærkerne; steelseries, grado, beyerdynamic og sennheiser. Men vi har mange, mange flere mærker og typer at byde på end disse.

Naturligvis har vi de klassiske Hi-fi hørebøffer på hylderne, men derudover kan du også finde en masse smarte in-ear hovedtelefoner, høretelefoner til løb og sport og ikke mindst de unikke iphone headsets. Og du kan endda også få en hovedtelefon forstærker i topklasse hos headaudio.

Så uanset dit behov, din smag, din stil og din økonomi burde det være muligt at finde det helt rette headset til dig.

Vi tilstræber altid at tilbyde dig service på højeste niveau, både hvad angår pris, kvalitet og alsidighed i sortimentet af høretelefoner, men selvfølgelig også hvad angår erfaring, ekspertise og viden om hvert enkelt headset.

Vi glæder os til at høre fra dig. Så kan du fortælle os, om vi holder, hvad vi lover!

Følg os på Facebook

 • Hurtig levering

  Vi benytter postdanmark og giver gratis fragt ved køb for 500 kr. og derover

 • Kundeservice

  Skriv på mail@headaudio.dk eller ring 70 27 57 77 alle hverdage mellem 15-17

 • Sikker betaling

  Betalingen foregår sikkert og direkte mellem Nets og dig

Headaudio - vi elsker god lyd!

Vores mission er at tilbyde kvalitetslyd til alle

Hos Headaudio har vi siden 2007 har tilbudt høretelefoner af bedste kvalitet indenfor alle prisklasser.

Uanset om man skal spille computer, chatte, tale i telefon, høre musik, har vi hos headaudio dedikeret os til at have et udvalg til en konkurrencedygtig pris.