Image ALT: Grado SR80e, Grado, Billige hovedtelefoner Forstør

Grado SR80e

Med Grado SR80e får man en rigtig god hovedtelefon for pengene og er også et rigtigt godt sted at starte hvis man gerne vil opleve den rigtige 'grado-lyd' hvor der er meget 'luft' i lydbilledet.

Lidt anderledes konstruktion end den mindre SR60e. Lyden er strammet lidt op og SR80e har en lidt mere præsis og lidt mere gennemsigtig lyd.

Flere detaljer

995,00 kr

På lager - 1-3 dages levering

Kundeanmeldelser

Vær den første til at anmelde produktet
Rate / Skriv anmeldelse
Yderligere information

Grado SR80e er en forbedret version af Grado SR80i. SR80i fik anmelderros fra hele verden, og ikke uden grund, det er simpelthen en fantastisk hovedtelefon.  Med Grado SR80 går lyd, komfort og design op i en højere enhed. Dette kombineret med højeste kvalitet til en lav pris, så får du en alt i ét løsning med Grado SR80e.


Grado SR80e var bygget på de samme funktioner som den SR60e, men anvender et 4 leder tilslutningskabel, et resultat deraf er en mere åben scene til afspilning af lyden. Grado SR80e giver en forbedret bas resonans, der øger de samlede detaljer i lydbilledet. John Grado siger, at han stræbte efter de bedste klingende hovedtelefoner for rimelige penge, og med de lysende anmeldelser SR80 har modtaget, ser det ud som om den mission er fuldført.

Specifikationer:
Frekvensområde: 20 - 20.000 Hz
Impedans: 32 ohm
Princip: dynamisk, åben
Ledning: 2 m, Lige ledning i begge sider
Stik type: stereo jack 3,5 / 6,3 mm

Anmeldelser
Tilbehør
Du vil også kunne lide