Høretelefoner til Løb, Sport & Fritid

Her finder du alt i sports høretelefoner og høretelefoner til løb med kvalitetslyd i al slags vejr. Her findes de bedste hovedtelefoner til MP3 afspilleren eller iPods til brug ved sport og anden friluftsaktivitet. Disse hovedtelefoner vil være med til at gøre din sportsudøvelse og anden aktiv fritidsbeskæftigelse til ...

Her finder du alt i sports høretelefoner og høretelefoner til løb med kvalitetslyd i al slags vejr.

Her findes de bedste hovedtelefoner til MP3 afspilleren eller iPods til brug ved sport og anden friluftsaktivitet. Disse hovedtelefoner vil være med til at gøre din sportsudøvelse og anden aktiv fritidsbeskæftigelse til en helt anden oplevelse. Ud over den gode lyd, er der i disse produkter lagt vægt på komfort og modstandsdygtighed overfor vind og vejr.

Med vore løbe høretelefoner kan du dyrke al slags sport til sød musik uden at skulle bekymre dig om teknik bøvl og manglende komfort. Vi har de bedste høretelefoner til løb, som kan bruges til både MP3 afspilleren, din IPod, eller hvad du ellers foretrækker at lytte med på løbeturen.

Løbe hovedtelefoner kan bruges til både sport og anden frilufts aktivitet. Kun din fantasi sætter grænser, da de er designede til både at yde dig super bekvemmelighed på turen og til at kunne modstå lidt af hvert ift. vejrets luner. Nå ja, og så giver de dig en lydoplevelse, så du næsten tror du svæver igennem skoven og helt glemmer træthed og forpustelse.

Vort udvalg af høretelefoner til løb vil med andre ord give dig en helt ny oplevelse med din sportsudøvelse eller anden aktive beskæftigelse. Alle høretelefoner til løb og sport fra headaudio er gennemtestede og anerkendte for en ekstremt god lyd og en unik modstandskraft over for vind og vejr

Her finder du nogle af de mest populære løbe høretelefoner

De populære Jabra høretelefoner til sport og løb, fås også til MP3, iphone og smartphones.

Beyerdynamic har også et par lækre og komfortable høretelefoner til løb, som egner sig perfekt til både iPod og Mp3 afspilleren.

Du kan f.eks. uden tvivl løbe både hurtigere og længere, eller endnu træne hårdere med vores Philips Sports løbe høretelefoner. Her får du en meget kraftfuld stereolyd, der ganske givet vil kunne motivere dig til at løbe et par kilometer mere for at få smidt de ekstra pund eller styrket konditallet yderligere.

Mere

Sport & Fritid 
Viser 1 - 2 af 2
 • Vis her
  495,00 kr

  Man kan her sige, at den bedste producent af hovedtelefoner, har lavet den bedste hovedtelefon til ipodafspillere. Det lyder som noget af en påstand, men det er rent faktisk essensen af test anmeldelserne fra hele verden. Du kan derfor være forsikret om at din iPod, MP3 afspiller eller smartphone, får mulighed for at levere den optimale lyd!

  495,00 kr
 • Vis her
  899,00 kr 449,00 kr
  899,00 kr 449,00 kr

  Ultrasone iCan Aurum er en halvt åben sammenfoldelig hovedtelefon der er udviklet til specielt bærbare musik afspillere som iPod. Opbevares og transporteres nemt i det fornemme metal etui det leveres i.

  449,00 kr
  Nedsat pris!
Viser 1 - 2 af 2