Bass Boost

Her finder hovedtelefoner der alle har det til fælles at der fokuseret på bassen så lyden opleves tungere og mere fyldig. Bass boost hovedtelefoner er specielt velegnet til dig, der vil have mest muligt ud af den sprøde bass eller storttrommerne i din yndlingsmusik.  Jordskælv, eksplosioner og dyb rumlen er alle elementer i online spil, o...

Her finder hovedtelefoner der alle har det til fælles at der fokuseret på bassen så lyden opleves tungere og mere fyldig. Bass boost hovedtelefoner er specielt velegnet til dig, der vil have mest muligt ud af den sprøde bass eller storttrommerne i din yndlingsmusik. 

Jordskælv, eksplosioner og dyb rumlen er alle elementer i online spil, og med høretelefoner fra denne bass boost katagori vil du ikke bare høre dem som lyde, du vil føle dem. Det kan du med Bass Boost høretelefonerne på denne side. Den specielle Bass Boost teknologi får de dig til at føle at du er midt i spillet. 

Vi har samlet de modeller der har den bedste Bass bost her, vi er hele tiden på udkig hos vores leverandører for at finde de modeller der kan har den bedste bass boost. 

Mere

Bass Boost 
Viser 1 - 2 af 2
 • Vis her
  1 695,00 kr

  Lyden i Beyerdynamic DT 880 Pro er levende og præcis og det komplette lydbillede fra de dybeste basser til de højeste diskanter løftes sikkert og kontrolleret af den semi-åbne DT 880Pro ( snoet kabel ).

  1 695,00 kr
 • Vis her
  1 045,00 kr

  Beyerdynamic DT 770 Pro er en lukket hovedtelefon, der giver en super delikat lyd med en meget kraftig men veldefineret bas. Derfor egner DT 770 sig især til dem, der godt kan lide lidt ekstra punch i bassen. DT 770 Pro leveres i en 80 Ohms version.

  1 045,00 kr
Viser 1 - 2 af 2