Find dine nye hovedtelefoner her

Hos os kan du finde hovedtelefoner for enhver smag og pengepung Oplev den bedste lyd med hovedtelefoner fra headaudio. Vi giver dig den højest mulige kvalitet, uanset om det gælder de billige hovedtelefoner fra Entry Level til dig, der gerne vil have et godt headset til en god pris, eller om det er vore audiophile udgaver, som er f...

Hos os kan du finde hovedtelefoner for enhver smag og pengepung

Oplev den bedste lyd med hovedtelefoner fra headaudio. Vi giver dig den højest mulige kvalitet, uanset om det gælder de billige hovedtelefoner fra Entry Level til dig, der gerne vil have et godt headset til en god pris, eller om det er vore audiophile udgaver, som er for den mere kræsne lytter.

Vi har alt i hovedtelefoner – lige fra de lukkede hørebøffer til DJ’en over de åbne og semi-åbne og til de smarte in ear modeller. Og er du en erfaren gamer, en ivrig musiker eller bare glad for den gode lyd i din smartphone, har vi helt sikkert også noget godt til dig.

Ofte bliver vi spurgt "hvilke er de bedste hovedtelefoner", det er ikke let at svare på, for det kommer helt an på hvad du skal bruge dem til, og hvor stort dit budget er. Hos headaudio fører vi de bedste hovedtelefoner fra de populæreste og dygtigste hovedtelefonproducenter, og sortimentet dækker en bred vifte af brugskategorier. Priserne starter fra 245 og helt op til mere end 25 000 kr.

Høretelefoner til aktiv brug som sport og fritidsaktiviteter er et "most", og her kan vi også levere et bredt sortiment. Her er mærker som Phillips, danske Jabra med flere interessante. Phillips Action serie starter ved kun 245,-. Se høretelefoner til løb og sport her!

Vore lukkede kvalitets hovedtelefoner kan være at foretrække, hvis du gerne vil høre musik hjemme derhjemme i stuen uden at forstyrre dine omgivelser. Og de er også rigtigt velegnede, hvis du er DJ og gerne vil holde al baggrundsstøj ude. Find DJ hovedtelefoner her!

Med vores store udvalg af billige Entry Level hovedtelefoner får du også en ret fin lyd, uden at du helt flænser pengepungen. Men har du først fået smag for den gode lyd, har vi mange gode sager at friste med i de lidt højere kvalitets og prisklasser. Se vores udvalg af billige hovedtelefoner

I vores audiophile sortiment får du et bredt udvalg af nogle af verdens bedste høretelefoner. De skaber en lyd, der næsten ikke fås bedre. Vi har fede produkter i anerkendte mærker som Beyerdynamic, Sony, SteelseriesSoundMAGIC og mange flere, så det skulle være muligt for dig at finde et sæt, der kunne passe til dig og dine behov. Se High End høretelefoner her

Mere

Underkategorier

 • Billige hovedtelefoner

  Søger du billige høretelefoner høj kvalitet så er du kommet til det rigtige sted. Vi har genem en årrække i samarbejde med vores leverandører udvalgt de hovedtelefoner hvor du får mest kvalitet for pengene.

  For os er billige hovedtelefoner ikke bare noget vi kan sælge til en lav pris. For os er det alt afgørende at vi altid leverer kvalitet selvom at prisen er lav.

  Vi arbejder tæt sammen med vores leverandører om at holde et højt kvalitetsniveau og kunne tilbyde vores kunder de bedste tilbud i billige høretelefoner, uden at gå på kompromi med kvaliteten.

  At vi hele tiden er opmærksomme på at vores leverandører skal give os gode tilbud som vi kan videre give til vores kunder, gør at vi altid kan tilbyde billige høretelefoner af en høj kvalitet vores kunder.

  Kig rundt på siden og find de billige hovedtelefoner der passer dig bedst. 

 • Sport & Fritid

  Her finder du alt i sports høretelefoner og høretelefoner til løb med kvalitetslyd i al slags vejr.

  Her findes de bedste hovedtelefoner til MP3 afspilleren eller iPods til brug ved sport og anden friluftsaktivitet. Disse hovedtelefoner vil være med til at gøre din sportsudøvelse og anden aktiv fritidsbeskæftigelse til en helt anden oplevelse. Ud over den gode lyd, er der i disse produkter lagt vægt på komfort og modstandsdygtighed overfor vind og vejr.

  Med vore løbe høretelefoner kan du dyrke al slags sport til sød musik uden at skulle bekymre dig om teknik bøvl og manglende komfort. Vi har de bedste høretelefoner til løb, som kan bruges til både MP3 afspilleren, din IPod, eller hvad du ellers foretrækker at lytte med på løbeturen.

  Løbe hovedtelefoner kan bruges til både sport og anden frilufts aktivitet. Kun din fantasi sætter grænser, da de er designede til både at yde dig super bekvemmelighed på turen og til at kunne modstå lidt af hvert ift. vejrets luner. Nå ja, og så giver de dig en lydoplevelse, så du næsten tror du svæver igennem skoven og helt glemmer træthed og forpustelse.

  Vort udvalg af høretelefoner til løb vil med andre ord give dig en helt ny oplevelse med din sportsudøvelse eller anden aktive beskæftigelse. Alle høretelefoner til løb og sport fra headaudio er gennemtestede og anerkendte for en ekstremt god lyd og en unik modstandskraft over for vind og vejr

  Her finder du nogle af de mest populære løbe høretelefoner

  De populære Jabra høretelefoner til sport og løb, fås også til MP3, iphone og smartphones.

  Beyerdynamic har også et par lækre og komfortable høretelefoner til løb, som egner sig perfekt til både iPod og Mp3 afspilleren.

  Du kan f.eks. uden tvivl løbe både hurtigere og længere, eller endnu træne hårdere med vores Philips Sports løbe høretelefoner. Her får du en meget kraftfuld stereolyd, der ganske givet vil kunne motivere dig til at løbe et par kilometer mere for at få smidt de ekstra pund eller styrket konditallet yderligere.

 • Lukkede & DJ

  Lukkede hovedtelefoner er specielt velegnet til dem der ikke vil have udefra kommende støj til at forstyrre lytteoplevelsen.

  DJ's og muskkere har en stor fordel i at bruge lukkede Lukkede hovedtelefoner, da de er afhængige af at kunne udelukke uvedkommende lyde

  Udover at lukke udvedkommende lyde ude, så sørger de lukkede høretelefoner for at man kan høre den lyd som er aktuel.

  Dette er en fordel hvis du bruger dine hovedtelefoner i rum hvor der er andre mennesker som du ikke vil forstyrre, hvis du f.eks høre høj musik eller spiller spil.

 • Gaming & Skype

  Et godt gamer headset giver bedre spiloplevelser

  Her finder du high-end kvalitets headset til gaming og til home entertainment. Det er udstyr der sætter ekstra kulør på oplevelse - uanset om det er til spil eller hjemme biografen.

  Her vil du også finde headset der er specielt egnet til Skype og anden internet telefoni. Specielt hvis du bruger internet telefoni professionelt er det vigtigt at have et kvalitets headset du kan bruge i timevis uden ubehag.

  Find dit nye gaming headset fra det dansk producerede mærke Steelseries. Kendt og rost fra gamere hele verden over!

 • Iphone, Ipad & Ipod

  Her finder du mange forskellige kvalitets ipad, ipod og iphone headset. Alle vores produkter kommer fra leverandører, der leverer en meget høj kvalitet.

  Alle modeller er gennemtestede med Apple`s produkter for at sikre at du for en optimal lyd oplevelse.

  Du vil også finde et udvalg i bluetooth høretelefoner til iphone, ipad eller ipod. Er dine originale Apple høretelefoner gået i stykker eller er du ude efter at prøve noget nyt er det her du kan finde det her.

 • In-Ear (IEM)

  In-ear hovedtelefoner eller øreknopper som de hedder på dansk er det rigtige valg både til smart phones og som transportabel lyd.   

  Vi har samlet et meget bredt udvalg i kvalitets in-ear høretelefoner. Hvis du skal bruge dine in-ear høretelefoner til privat brug og sætter pris på god lyd kvalitet så har vi noget for dig her på siden.

  Skal bruge dine In-ear hovedtelefoner professionelt, og sætter du meget store krav til kvaliteten har vi også her de rigtige modeller at vælge imellem.

  Vi fører vi både store anerkendte mærker samt vores egne agenturer.

 • Trådløse & Bluetooth

  Trådløse hovedtelefoner - bevægelsesfrihed og god lyd

  Med et sæt trådløse hovedtelefoner bliver du ikke generet af at ledningen ramler ind over tastaturet når du gamer eller bruger ip telefoni. 

  Udover friheden du får ved at bruge trådløse hovedtelefoner og ikke har ledningerne at tænke på er det i mange situationer også mere sikkert at bruge trådløse hovedtelefoner.

  Hvis du cykler eller udøver anden for for aktivitet eller sport hvor du bevæger dig kan ledningerne nemt hænge i hvis du ikke passer på, dette er du fri for hvis du bruger trådløse hovedtelefoner.

  Vi har samlet et udvalg af kvalitets trådløse hovedtelefoner og også  bluetooth hovedtelefoner hvor både pris og kvalitet hænger sammen. Alle vores trådløse høretelefoner er på lager, så du er garanteret en hurtig levering.

 • Bærbar & Transportabel

  De bedste hovedtelefoner til MP3 afspilleren eller iPods findes her.

  Disse hovedtelefoner vil gøre din MP3 afspiller eller iPod til en helt anden oplevelse. Ud over den gode lyd er der i disse produkter lagt vægt på komfort og lydisolering.

 • Bass Boost

  Her finder hovedtelefoner der alle har det til fælles at der fokuseret på bassen så lyden opleves tungere og mere fyldig. Bass boost hovedtelefoner er specielt velegnet til dig, der vil have mest muligt ud af den sprøde bass eller storttrommerne i din yndlingsmusik. 

  Jordskælv, eksplosioner og dyb rumlen er alle elementer i online spil, og med høretelefoner fra denne bass boost katagori vil du ikke bare høre dem som lyde, du vil føle dem. Det kan du med Bass Boost høretelefonerne på denne side. Den specielle Bass Boost teknologi får de dig til at føle at du er midt i spillet. 

  Vi har samlet de modeller der har den bedste Bass bost her, vi er hele tiden på udkig hos vores leverandører for at finde de modeller der kan har den bedste bass boost. 

 • Smartphones & Tablets

  Udskift de medfølgende høretelefoner du har fået med din smart phone eller tablet og oplev en helt ny verden af toner, beat og bass, få det fulde potentiale i musikdelen. Vi har mange modeller der er kompatible med samsung, iPhone & Blackberry.

  I denne gruppe finder du både full-size hovedtelefoner og in-ears hovedtelefoner med mikrofon og minijack stik der passer til alle førende smartphones og tablets.

  Kvaitets headset til smart phones og tablets er market med stigende efterspørgsel så vi leder altid meget aktivt efter de bedste tilbud til vores kunder. 

  For os er det alt afgørende at vi kan levere kvalitet for pengende.

 • Aktiv Støjdæmpning

  Hovedtelefoner med aktiv støjdæmpning. Disse hovedtelefoner er perfekte til flyrejser, togrejser, busrejser eller andre steder hvor man er omgivet af støj. Elektroniske komponenter sørger for at den omgivende støj fjernes og man kan lytte til sin musik i høj kvalitet uden at forstyrres af unødig omgivende støj.

 • Åbne & Semi-åbne

  Åbne og Semi-åbne hovedtelefoner tillader dig at høre lyde fra omverdenen.

  En åben eller semi-åben hovedtelefon er derfor velegnet til brug i trafikken eller hvor man har behov for samtidig at være opmærksom på hvad der sker omkring dig.

  Vi har altid mange gode tilbud åbne og Semi-åbne hovedtelefoner, vi lægger vægt på at kunne levere den gode kvalitet til de rigtige priser.

 • Audiophile

  Hovedtelefoner til audiophile er et bredt udvalg af nogle af verdens bedste hovedtelefoner. De fås ikke bedre. Langt de fleste af disse hovedtelefoner vil kræve en dedikeret hovedtelefonforstærker eller et rigtigt godt musikanlæg for at få den optimale lyd ud af dem.

  Der optræder også enkelte forstærkere i denne kategori. Men det er ikke for den sarte pengepung - til gengæld vil man med produkterne i denne kategori få noget af det ypperligste der findes på markedet.

Hovedtelefoner 
Viser 1 - 6 af 6
Viser 1 - 6 af 6