Ultrasone IQ In-ear

sc-u-iq

Ultrasone IQ. Exceptionel In-Ear med mikrofon og fjernbetjening der passer til de fleste smartphones.

Flere detaljer

4 795,00 kr

På lager - 1-3 dages levering

Yderligere information

Audio elskere fra hele verden har efterspurgt at den unikke Ultrasone kvalitet i In-Ear størrelse og Ultrasone Tio giver dig nu mulighed for at nyde den exceptionelle musikgengivelse når du rejser eller laver sport.

Ultrasone IQ er lavet i et trykstøbt metalhus der kombinerer de bedste designs fra to audio verdener med sin bi- directional hybridteknologi. Dens unikke ergonomi gør det muligt for IQ til at blive båret komfortabelt i en længere periode - det være sig en transatlantisk flyvning eller under din kommende maraton. En dynamisk 8mm driver med kraftige Neo magneter er ansvarlig for den robuste og præcis bas gengivelse. Mikro driveren (balanceret armatur) der styres af en frekvens skillefilter står for en krystalklar gengivelse af mellemtone og diskant. Den enestående lydisolering mod baggrundsstøj tillader dig at koncentrere dig 100% om musikken.

Ultrasone leveres standard med 2 højkvalitets aftagelige kabler der sikrer en komfortabel og sikker pasform. Det ene kabel er udstyret med mikrofon og fjernbetjening, der giver mulighed for både musik og telefonopkald på din smartphone. Det andet lydkabel uden mikrofon er fremragende egnet til at bruge på scenen, til sport eller til en ren og uforstyrret lydoplevelse.

IQ leveres med en luksuriøs ægte læder transporttaske. 

I pakken medfølger 5 par silikoneørepropper (S/M/L/M long/L long) samt 2 par højkvalitets ComplyFoam™ T-100 (M/L) skum ørepropper. Derudover medfølger en flyadapter og en OMTP adapter der passer til et stort udvalg af smartphones.

Med Ultrasone IQ APP der kan hentes på Google Play får du endnu flere muligheder for at styre lyd og opkald i dine nye Tio In-Ears. 

Specifikationer : 
Driver: 2-way hybrid technology: High performance BA-Driver + 8 mm dynamic driver
Frequency range: 17 Hz – 21 kHz
Impedance: 20 Ohm
Sensitivity (@1 kHz) SPL at 0,1V: 106 dB
Weight: 10 g
Eartips: 2 pairs ComplyFoam™ T-100 (M/L)
5 pairs silicone (S/M/L/M long/L long)
Cable: 1x detachable cable with microphone & remote (1,2 m)
1x detachable behind-the-neck cable (1,2 m)
Real leather case with magnetic lock
1x flight adapter, 1x OMTP adapter 

Du vil også kunne lide