Ultrasone Signature DJ

sc-u-sig-dj

Ultrasone Signature DJ er en super lækker high end DJ hovedtelefon med et frekvensspænd på 5-32000Hz der tillader den dybeste bas at overleve vejen gennem gablet. Hovedtelefonerne der vil revolutionere DJ verdenen, er et resultat af flere års dialog med DJ's fra hele verden.


Flere detaljer

5 295,00 kr

På lager - 1-3 dages levering

Yderligere information

 

Signature DJ hovedtelefonerne er håndbyggede i Tyskland og kombinerer Ultrasone førsteklasses lyd egenskaber og høje materiale kvalitet fra Ultrasone Edition serien, med de krav der er til et par hovedtelefoner der skal bruges under ekstreme lydforhold. 

Det hele begyndte at tage fart da Ultrasone lancerede den håndlavede Ultrasone Edition 9 high-end høretelefon.
Med eksklusive kvalitets belægninger blev Edition 9 serien kendt for en yderst præcis og detaljeret lydgengivelse. Derudover anvendte Ultrason til ørekopperne og hovedpuden det fineste læder. S-Logic teknologien blev optimeret for at sikre en mere professionel, klar og nærværende lyd.

Signature DJ er de første DJ-hovedtelefoner af deres art med øre og hovedpuder lavet af etiopiske fåreskind. Deres lydisolering og overlegen bærere-komfort er uden sidestykke. Et andet enestående kvalitetstræk ved dette luksuriøse læder er dets evne til at absorbere sved uden at forårsage at læderet forgår eller bliver porøst. For at understrege eksklusiviteten og kvaliteten af disse DJ-hovedtelefoner er navneskiltene lavet af hærdet glas og påtrykt reflekterende logoer ved hjælp af en unik proces

Disse Ultrasone hovedtelefoner er specielt designet til brug i klubber, men er også perfekt til brug på farten. Signature DJ leveres med 2 udskiftelige kabler, 1 kabel på 1,2m med mikrofon og fjernbetjening og 1 snoet kabel på 3m.  

Med Ultrasone Signature DJ er der skabt et kvalitetsprodukt, på baggrund af referenser og ønsker fra professionelle DJ's fra hele verden.

Teknisk specifikationer
Principle: Dynamic / Closed
Impedance: 32 Ohm
Driver: 50 mm Mylar
Magnet: NdFeB
Frequency range: 5 – 32.000 Hz
SPL: 115 dB
Weight (excl. cord): 300 g
2 detachable cords: coiled cable up to 3,0m, gold plated 6.3mm plug,
1,2m straight cable with microphone and remote control, angled 3,5mm gold plated plug
ULE technology & S-Logic Plus technology
Ethiopian sheep skin leather-head pad and ear pads
Transportation case

 

Du vil også kunne lide