Image ALT: Grado GS1000e, Grado, Audiophile Forstør

Customer ratings and reviews

Nobody has posted a review yet
in this language

Grado GS1000e

GS1000e er et af flagskibene for hovedtelefoner fra Grado Labs. Lyden er absolut noget af det mest detaljerede der kan fås på markedet i dag. 

Hvis man vil have den ultimative oplevelse af nærhed i musikken og en detaljeret lyd så skal man ikke lede længere - Grado GS-1000e kan man kun blive tilfreds med!

Flere detaljer

9 995,00 kr

På lager - 1-3 dages levering

Yderligere information

Grado GS1000e hovedtelefonen er flagskibet fra Grado Labs. Leder man efter den bedste lyd på markedet i dag, så er dette et rigtigt godt bud, for lydbilledet er detaljeret og perfekt. Med Grado GS-1000e er du sikker på at din yndlingsmusik får den bedst mulige repræsentation.

Selvom hovedtelefonen umiddelbart ser tung ud, er den overraskende let at have på og med en rigtig lækker bærekomfort glemmer man hurtigt at man har dem på - de sidder simpelthen bare rigtig godt.

Grado har med Grado GS-1000e endnu engang overgået sig selv, og skabt en hovedtelefon, der får audiophile lydelskere til at tabe kæben.

Med Grado GS-1000e medfølger også et adapter stik til ipod, du kan derved få det bedste ud af din Apple gadget!Specifikationer Grado GS-1000e:
Frekvensområde: 8 - 35.000 Hz
Impedans: 32 ohm
Princip: dynamisk, åben
Ledning: Lige ledning i begge sider
Stik type: stereo jack 3,5 / 6,3 mm

Anmeldelser

Tilbehør
Du vil også kunne lide