Image ALT: Grado RS1e, Grado, Audiophile Forstør

Customer ratings and reviews

Nobody has posted a review yet
in this language

Grado RS1e

Grado RS1e er blandt verdens mest anmelderroste høretelefoner. Som altid er pasform, komfort og udformning i den absolutte top. Grado RS1e er det naturlige valg hvis man har brug for en professionel referencehovedtelefon, eller blot har ønsket om den optimale lydoplevelse.

Flere detaljer

6 995,00 kr

På lager - 1-3 dages levering

Yderligere information

Grado RS1e er top-hovedtelefonen i Grados reference-hovedtelefon serie. Selvom detaljeniveauet stadig er i allerhøjeste niveau får man her en smule varmere lyd end i Grado GS-1000.

Grado RS1e er en af verdens mest anmelderroste hovedtelefoner. Bærekomforten er som i de andre Grado hovedtelefoner helt i top og hvad enten man skal bruge Grado RS1e som professionel referencehovedtelefon eller blot til ren og skær lyd-nydelse vil man ikke blive skuffet.

Grado RS1ei er et mesterstykke i Grados produktkatalog, simpelthen toppen, som oser af klasse både i udseende og lyd.

Med håndlavede Mahogni ørestykker fremstillet under anvendelse af en kompliceret hærdeproces, har Grado været i stand til at optimere den tonale kvalitet. RS1e bruger dynamiske transducere i en open-air konfiguration med specialdesignede ørekopper. Resultatet er en glat, kohærent lyd med detaljerede dynamik. Frekvensområdet spænder fra 12 til 30 kHz, og driverne er tilpasset 0.05dB. Vægten ca. 250 gram. Grado RS1e hovedtelefonen er en eksemplarisk genskabelse af moder natur med en smuk, honningfarvet look.

Specifikationer:
Frekvensområde: 12 - 30.000 Hz
Impedans: 32 ohm
Princip: dynamisk, åben
Ledning: Lige ledning i begge sider
Stik type: stereo jack 3,5 / 6,3 mm

Anmeldelser

Tilbehør
Du vil også kunne lide