Image ALT: Grado SR80e, Grado, Billige hovedtelefoner Forstør

Customer ratings and reviews

(5/5)
2 rating(s) - 1 review(s)
View distribution

Grado SR80e

Med Grado SR80e får man en rigtig god hovedtelefon for pengene og er også et rigtigt godt sted at starte hvis man gerne vil opleve den rigtige 'grado-lyd' hvor der er meget 'luft' i lydbilledet.

Lidt anderledes konstruktion end den mindre SR60e. Lyden er strammet lidt op og SR80e har en lidt mere præsis og lidt mere gennemsigtig lyd.

Flere detaljer

995,00 kr

På lager - 1-3 dages levering

Yderligere information

Grado SR80e er en forbedret version af Grado SR80i. SR80i fik anmelderros fra hele verden, og ikke uden grund, det er simpelthen en fantastisk hovedtelefon.  Med Grado SR80 går lyd, komfort og design op i en højere enhed. Dette kombineret med højeste kvalitet til en lav pris, så får du en alt i ét løsning med Grado SR80e.


Grado SR80e giver en forbedret bas resonans, der øger de samlede detaljer i lydbilledet. John Grado siger, at han stræbte efter de bedste klingende hovedtelefoner for rimelige penge, og med de lysende anmeldelser SR80 har modtaget, ser det ud som om den mission er fuldført.

Specifikationer:
Frekvensområde: 20 - 20.000 Hz
Impedans: 32 ohm
Princip: dynamisk, åben
Ledning: 2 m, Lige ledning i begge sider
Stik type: stereo jack 3,5 / 6,3 mm

Anmeldelser

af (Copenhagen, Denmark) på 01 Dec 2017 (Grado SR80e) :
(5/5
Kunden har Rated produktet, men har ikke lavet en anmeldelse, eller anmeldelsen er under godkendelse
af på 01 Dec 2017 (Grado SR80e) :
(5/5

De bedste jeg har haft

Jeg har haft flere hovedtelefoner, men de her er de bedste (og dyreste) jeg har prøvet. Bruger dem med min mobil og computer derhjemme. Jesper (tror jeg nok?) hos headaudio sagde at de ikke var så gode hovedtelefoner hvis man skal bruge dem i bus og tog fordi de er åbnet op. Det tror jeg er rigtigt, men jeg bruger kun mine hjemme.

 Rapporter misbrug
Tilbehør
Du vil også kunne lide