Image ALT: eGrado, Grado, Billige hovedtelefoner Forstør

eGrado

Man kan her sige, at den bedste producent af hovedtelefoner, har lavet den bedste hovedtelefon til ipodafspillere. Det lyder som noget af en påstand, men det er rent faktisk essensen af test anmeldelserne fra hele verden. Du kan derfor være forsikret om at din iPod, MP3 afspiller eller smartphone, får mulighed for at levere den optimale lyd!

Flere detaljer

495,00 kr

På lager - 1-3 dages levering

Yderligere information

Vil man have en fantastisk ren lyd til sin iPod afspiller, så er der ingen vej uden om eGrado. Den er bygget efter den populære kvalitetshovedtelefon Grado SR60, og transformeringen til iPod hovedtelefon har fungeret perfekt.

Der er almindeligt 3,5 mm jackstik til MP3 afspillere, smartphones med mere, men der medfølger også en adapter til iPod. Så med eGrado får du muligheden for at nyde den rene Grado-lyd via din iPod.

Dette udmærker sig i særdeleshed ved at eGrado hovedtelefonen, i den ene test efter den anden, har modtaget de bedste anmeldelser verden over. Den gengiver musikken så utroligt nøjagtigt, at man nærmest får oplevelsen af at være i studiet med musikerne. Ja, dynamisk er lydbilledet.

Til iPod og Apple produkter anbefaler headaudio i særdeleshed eGrado.

Teknisk data:
Frekvensbredde: 20 - 20.000 Hz
Impedans: 32 ohm
Princip: dynamisk, åben
Ledning: 1 m, Lige ledning i begge sider
Stik type: stereo jack 3,5 mm.

Tilbehør
Du vil også kunne lide