Kundeservice

Headaudio Aps
Fyrrebakken 4
3630 Jægerspris
Denmark

OBS: Der findes hverken lager eller butik på adressen !

Telefontid

Hverdage. 15-17

(Hvis ikke vi svarer, så send en mail så ringer vi dig op!)

tel : +45 70 27 57 77

mail : mail@headaudio.dk
www : www.headaudio.dk

CVR-nr.: 32321259

Salg & Support

Salg & support

tlf: +45 70 27 57 77
e-mail: mail@headaudio.dk

Betaling via PayPal

Paypal konto: kontakt headaudio for info

Bankinformation

Bank: Sparnord Bank A/S - Reg: 9385 - Kontonr.: 4575641550

International payments:
contact headaudio for info


Om Headaudio

Headaudio blev grundlagt i foråret 2007 baseret på et ønske om at blive den foretrukne leverandør at markedets bedste hovedtelefoner og hovedtelefon fortærkere.

Headaudio leverer hovedtelefoner til både professionelt brug og til HiFi-entusiaster der bare ønsker den bedst mulige lyd oplevelse. Varesortimentet som findes hos Headaudio er nøjeudvalgt og indeholder kun de bedste hovedtelefoner, der fås fra de forskellige producenter. Det er ikke en målsætning at have alle modeller og varenumre på lager kun topmodellerne som vi ved lever op til aller højeste standard.

Endvidere er dedikerede forstærkere til hovedtelefoner et område Headaudio vil fokusere mere og mere på. Headaudio kan som de første tilbyde Firestone Audio's forstærkere til det Skandinaviske marked. Firestone Audio tilbyder meget prisvenlige hovedtelefons forstærkere hvor man virkelig får "lyd-valuta" for pengene.

Skulle der være hovedtelefoner eller forstærkere som man ikke finder hos Headaudio men som burde være der så tøv ikke med at sende en mail til os: mail@headaudio.dk