Image ALT: Grado SR325e, Grado, Hovedtelefoner Forstør

Customer ratings and reviews

(5/5)
1 rating(s) - 1 review(s)
View distribution

Grado SR325e

Grado SR325e er blandt den absolutte top i Grados prestige hovedtelefon-serie. I modsætning til andre modeller i prestige serien er denne ikke skabt af plastik men en stærk aluminiumslegering, som nedsætter resonans lydkammeret helt enormt.

Dette styrker en mere detaljeret lydgengivelse, du får derfor endnu bedre lyd med SR325e.

Flere detaljer

2 995,00 kr

På lager - 1-3 dages levering

Yderligere information

Grado SR325e er topmodellen i Grados prestige serie. Den er i  modsætning til de mindre modeller i prestige serien ikke bygget på  plastic men en aluminiumslegering, der modvirker resonans i lydkammeret. Dette er med til at gøre detaljeringsgraden i denne model bedre. 

 Ja, her har Grado endnu engang taget en af verdens mest anerkendte hovedtelefoner og taget det et par skridt videre. Den nye Grado SR325e har et opgraderet driver design, og de har udvidet og forbedret massefordelingen i metalhuset. Den måde Grado SR325e nye driver og metalhus flytter luften og reagerer på lydvibrationer er nu mindre påvirket af forbigående forvridninger. Med Grado SR325e du vil bemærke forbedret styring af det øvre og nedre område af frekvensspektret med både bedre støtte af Grados verdenskendte mellemtone. SR325e vil producere en lyd, der er ren Grado, og er varm harmonisk og farverig, samt rørige vokaler, fremragende dynamik og en silkeblød og glat toplyd. Lyt og Nyd.

Specifikationer:
Frekvensområde: 18 - 24.000 Hz
Impedans: 32 ohm
Princip: dynamisk, åben
Ledning: 2 m, Lige ledning i begge sider
Stik type: stereo jack 6,3 mm

Anmeldelser

af på 01 Dec 2017 (Grado SR325e) :
(5/5

Meget tilfreds

Jeg er meget glad for mine nye gradoer. De lever til fulde op til mine forventninger. Tak for hurtig levering! VH Søren

 Rapporter misbrug
Tilbehør
Du vil også kunne lide