Image ALT: Beyerdynamic Tesla T1 2nd gen, Beyerdynamic, Hovedtelefoner Forstør

Customer ratings and reviews

Nobody has posted a review yet
in this language

Beyerdynamic Tesla T1 2nd gen

Dette er det absolutte flagskib fra Beyerdynamic - Tesla T1! Dette er den første hovedtelefon i verden, der kan frembringe en magnetstyrke på over 1 Tesla – Nikola Tesla ville helt sikkert være imponeret over denne styrke.
Læs mere om denne fantastiske hovedtelefon

Flere detaljer

7 795,00 kr

På lager - 1-3 dages levering

Yderligere information

Beyerdynamic Tesla T1 er nu blevet endnu bedre!

2. generation af den prisbelønnede hovedtelefon fra Beyerdynamic 

T1 hovedtelefonen har nu aftagelige kabler, og dermed også mulighed for enkel montering af kabler med XLR stik for balanceret drift.

Den enorme magnetstyrke har muliggjort at benytte mindre, og derfor lettere svingspole, hvilket har givet Tesla T1 sin fantastisk detaljerede, eksakte og kraftfulde lydfrembringelse. T1 gengiver musikken som den blev skabt, uden at tillægge anden karakter på lyden. Med en impedans på 600 ohm, kræves der en rigtigt god hovedtelefon-forstærker for at T1 kommer til sit rette med at yde sit optimale.

Beyerdynamic ville skabe den ultimative hovedtelefon med 100% fokus på maksimal lydkvalitet. De ville ikke blive tilfredse med at lave en forbedret version af tidligere modeller. De startede derfor helt fra bunden, og designede denne absolutte hovedtelefon fra ”scratch”.

Specifikationer:

Impedans 600ohm
Frekvensområde 5-50000Hz
Længde på ledning 3m
Udsfkiftelig ledning Nej
Princip Semi-åben
Vægt 360g
Trådløs Nej

Anmeldelser

Du vil også kunne lide