Ultrasone Tio In-ear

sc-u-tio

UltrasoneTIO. High-end IEM med mikrofon og fjernbetjening der passer til de fleste smartphones.

Flere detaljer

2 595,00 kr

På lager - 1-3 dages levering

Yderligere information

Audio elskere fra hele verden har efterspurgt at den unikke Ultrasone kvalitet i In-Ear størrelse og Ultrasone Tio giver dig nu mulighed for at nyde den exceptionelle musikgengivelse når du rejser eller laver sport.

Tio er udviklet til den krævende lyd entusiast, professionelle musikere og lydteknikere og er udstyret er med en professionel micro driver ( balanceret armatur) indbygget i et robust aluminiums hus. Særlig vægt er lagt på den lineære, naturlige og uforvrængede musikgengivelse.

Ultrasone Tio er desuden udstyret med et højkvalitets kabel med mikrofon og fjernbetjening, der giver en let betjening af både musik og telefonsamtaler, og den leveres med en eksklusiv transportkasse. 

I pakken medfølger 5 par silikoneørepropper (S/M/L/M long/L long) samt 2 par højkvalitets ComplyFoam™ T-100 (M/L) skum ørepropper. Derudover medfølger en flyadapter og en OMTP adapter der passer til et stort udvalg af smartphones.

Med Ultrasone IQ APP der kan hentes på Google Play får du endnu flere muligheder for at styre lyd og opkald i dine nye Tio In-Ears. 

Specifikationer : 
Driver: Single high performance BA-Driver
Frequency range: 19 Hz – 21 kHz
Impedance: 18 Ohm
Sensitivity (@1 kHz) SPL at 0,1V: 106 dB
Weight: 5 g
Eartips: 2 pairs ComplyFoam™ T-100 (M/L)
5 pairs silicone (S/M/L/M long/L long)
Cable: 1,2 m cable with microphone & remote
High quality transportation case
1x flight adapter, 1x OMTP adapter 

Du vil også kunne lide