Nedsat pris! Image ALT: Beyerdynamic T70p 32 Ohm, Beyerdynamic, Lukkede & DJ Forstør

Customer ratings and reviews

Nobody has posted a review yet
in this language

Beyerdynamic T70p 32 Ohm

Beyerdynamic T70p 32 ohm giver dig en fantastisk nærværende og autentisk lydgengivelse. De er skabt til unikke lydoplevelser for den kræsne lytter, der vil have det bedste ud af sin yndlingsmusik og filmoplevelser.

Denne version af T70 leveres i en 32 Ohms version ! 

Flere detaljer

2 445,00 kr

2 945,00 kr

-500,00 kr

På lager - 1-3 dages levering

Yderligere information

Det nyeste skud på Beyerdynamic's endeløse række af sublime hovedtelefoner, Beyerdynamic T70p, åbner op for helt nye dimensioner med sit høje krav til lydkvalitet og materialer.

OBS ! : Versionen T70p er en 'portable' version beregnet til bærbare lydkilder. den leveres med en kort 1.2m ledning samt vinklet jackstik !

De effektive Tesla transformatorer giver en ekstraordinær præcis og detaljeret lyd. De gør det også rigtig godt med mobile afspillere. Med sit lukkede design holder T70 den eksterne støj effektiv ude, så du kan nyde dine favoritter uforstyrret.

Den slanke form er præget af enkelhed og elegance og vinder også på sit udseende. Der er ikke længere noget der står i vejen for den ultimative nydelse af musik på bærbare enheder, uanset hvor du er. iPhone kompatible & MP3 klar.

Specifikationer:

Impedans 32 ohm
Frekvensområde 5 - 40.000Hz
Længde på ledning  1.2 m
Udsfkiftelig ledning Nej
Princip Lukket
Vægt 330g

Anmeldelser

Tilbehør
Du vil også kunne lide